Oliver's Corner
Print
Oliver's House
Rovaniemi
Levi
OC-Festivals
Guinness
Kilkenny
Magners
ESB
Grimbergen

Oliver´s House tarjoaa viihtyisää majoitusta perheille ja isommillekin porukoille mukavan kävelymatkan päässä Levin keskustasta, Koutamaassa.

Oliver´s House on paritalon puolikas suositulla Koutamaan alueella Immeljärven läheisyydessä, jossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, kunnon keittiö ja saunatilat. Talosta löytyy makuupaikat jopa 8:lle hengelle, joten tilaa on mukavasti.

Tunnelman luojana talossa on keskeisellä paikalla varaava takka, jonka lämmössä on mukava viettää iltaa ulkoilupäivän jälkeen. Takkapuut kuuluvat vuokraushintaan. Lapsille talosta löytyy syöttötuoli, matkasänky, potta, leluja ja dvd-soitin. Pesutiloista löytyvät pesukone, kuivauskaappi sekä sähkösauna. Oliver on ajatellut autojakin, joille kaksi lämpöpistokkeellista paikkaa, joista toinen on autokatoksessa.

Siivoaminen ei välttämättä oikein innosta lomalla, joten loppusiivouksen ja liinavaatteet voit saada maksua vastaan ja tilataan varauksen yhteydessä.

Levin keskustaan on pari kilometriä, lähin kauppa ja huoltoasema on puolen kilometrin päässä. Lentokentältä tulee matkaa vain 12,5km. Valaistu latu lähtee lähes talon nurkalta, lähellä meneville moottorikelkkareiteille pääsee helposti ja turvallisesti, lähimmälle hissille on matkaa vain 800m ja golf-kentällekin vain 5km. Joten kaikki harrastukset ja palvelut ovat aivan lähelläsi. 

SkiBussin pysäkki on aivan kivenheiton päässä, joten rinteeseen, kylälle, kylpylään, golfaamaan, shoppailemaan, keilaamaan tai Oliver´s Corneriin pääsee kätevästi ilman omaa autoa.

Oliver´s Housessa majoittujat saavat henkilökohtaisen VIP-kortin Levin Oliver´s Corneriin lomansa ajaksi, joten after skin viettopaikkakin on jo valittu majoitusvalinnan yhteydessä.

Kun kiinnostuit, voit tiedustella majoitusta meilillä mona.rytilahti(at)levi.fi.

Oliver's Corner Levi | Tähtitie 4 | 99130 Sirkka | 0400 668 833 | irkku@levi.fi

Grafu Oy


Oliver's Corner Levi | Tähtitie 4 | 99130 Sirkka | 0400 668 833 | irkku@levi.fi